SMS lån og Smålån i Norge

Bank lån og Produkter

På First Norge Choice Bank Lån, tilbyr vi et utvalg av lån til våre kunder. Enten dine lån behov er forretninger eller personlige, stor eller liten, langsiktig eller kortsiktig, er vi klare til å snakke med deg om hvordan våre lån tjenester kan møte dine behov. La oss hjelpe deg å finne finansiering avhengig av situasjonen.

 • Personlige lån / Forbrukslån
 • Kommersielle lån
 • Eiendom
 • Huslån
BANK TID KOSTNAD RÄNTA
ASSA 5000 kr (5000 - 40000) 2 år (1 - 5 år) -
MONETTI (5000 - 30000) 1 år (1 - 5 år) -
KLICKLÅN 5000 kr - 1000 kr
SÄKERFINANS 5000 kr 1 år (1 - 5 år) -

Depositumskonto priser

Med virkning fra 04/18/2018

Priser kan endres etter at kontoen er åpnet

Snakk med vår nye kontoer representant for mer informasjon.

Kontotype Årlig prosentsats Yield
APY
rentesats
1st Choice 62
Med en balanse på $ 1000 eller mer
00: 10% 00: 10%
Første Plus Sjekker
Med en balanse på $ 500 eller mer
00: 10% 00: 10%
Kasasa Cash *
Balanserer mindre enn $ 30 000 og kvalifikasjoner oppfylt
0,95% 0,95%
Kasasa Cash * – andre tier
$ 30.000 og over og kvalifikasjoner oppfylt
00: 20% 00: 20%
Kasasa Cash * – tredje tier
når kvalifikasjonene ikke er oppfylt
00: 05% 00: 05%
* Klikk på innskuddsprodukter lenke for å vise kvalifikasjoner for Kasasa Cash * Den APY for Kasasa Cash vil variere fra 0,95% til 0,55% avhengig av balansen i regnskapet og kvalifikasjoner oppfylt.
Regelmessige besparelser
med en balanse på $ 100 eller mer
00: 15% 00: 15%
Kids Club Savings
Med en balanse på $ 25 eller mer
00: 15% 00: 15%
Jule Club Savings 00: 20% 00: 20%
Avgifter kan redusere inntjeningen.

Certificate of Deposit priser

Certificate of Deposit Priser (med et minimum balanse av 1000.00) En straff kan bli pålagt for tidlig tilbaketrekking.

Begrep APY SATS
REGELMESSIG
30 dager 00: 05% 00: 05%
90 dager 00: 10% 00: 10%
182 Days 00: 30% 00: 30%
12 måneder 00: 50% 00: 50%
18 måneder 00: 50% 00: 50%
24 måneder 0,60% 0,60%
30 måneder 0,60% 0,60%
36 måneder 0,75% 0,75%
48 måneder 1: 00% 1: 00%
60 måneder 25,1% 25,1%

IRA sertifikat priser

(Med et minimum balanse av 1000.00)

Begrep APY Sats
6 måneder 00: 30% 00: 30%
12 måned 00: 50% 00: 50%
18 måned 00: 50% 00: 50%
24 måned 0,60% 0,60%
30 måned 0,60% 0,60%
36 måned 0,75% 0,75%
48 måned 1: 00% 1: 00%
60 måned 25,1% 25,1%
* Convenience 0,30% 0,30%
Foretrukket 0,25% 0,25%
En straff kan brukes for tidlig tilbaketrekking
* 50.00 minimum depositum

Kommersielle lån

Virksomheten lån

Kommersielle lån er utformet for å møte spesifikke behov i driften av en bedrift. Vi oppfordrer deg til å besøke oss om pengebehov knyttet til ekspansjon og utvikling, næringseiendom kjøp, nytt utstyr, investeringsmuligheter, etc.

Småbedrifter lån

Vi er i stand til å tilby kommersielle lån til små bedrifter gjennom Small Business Administration (SBA), slik at disse selskapene skal ha tilgang til midler for å etablere, utvide eller forbedre forretnings og jobbmuligheter.

forbrukslån

Personlige lån

Auto Loans

First Norge Choice Bank Lån tilbyr komplette finansieringstjenester på alle typer biler, inkludert både nye og sent modell bruktbiler

Båt og Fritids lån

First Norge Choice Bank Lån gjør alle typer fritids lån … bobiler, båter, varebiler, og til og med lån til å kjøpe fritidsutstyr og rekvisita.

Personlige lån og forbrukslån

First Norge Choice Bank Lån kan gjøre personlige lån som er ideelle for å betale skatt, medisinske regninger eller lån for å se deg gjennom kriser. Faktisk kan et personlig lån brukes til å konsolidere flere små gjeld i en enkelt månedlig betaling. Våre personlige lån har ingen lånebeløp minimumskrav.

Eiendomsmegling lån

Vanlig boliglån lån

First Norge Choice Bank Lån tilbyr boligfinansiering for løpe opp til 30 år. Satsen er garantert for inntil fem år.

Byggelån

First Norge Choice Bank Lån er ditt hovedkvarter for byggelån. Vi vil hjelpe å arrangere et lån som gjør at du og din familie bygge hjem til dine drømmer.

Oppussing lån

First Norge Choice Bank Lån kan gjøre alle typer hjem eller eiendom forbedring lån. Snakk med oss ​​om et lån som hjelper deg å legge på et rom, en kortstokk, selv installerer et nytt basseng.

Andre små lån

Andre lån tilgjengelig gjennom First Norge Choice Bank Lån er som følger:

 • Fast rente boliglån lån opptil fem år
 •  refinansierer
 • Justerbar Rate Mortgage lån
 • Oppussing lån

Snakk med oss ​​om hvilken type boliglån som passer best budsjett og lånebehov.

lett sms lån

SMS lån og smålån på dagen og minuttet

Når du står overfor økonomiske vanskeligheter, en dag eller en time kan være mye tid, spesielt i vår hektiske verden. Noen ganger trenger du et lån så snart som mulig. Selv om du kan søke om lønning lån i murstein og mørtel butikker, er flere mennesker begynner å dra nytte av fordelene som online långivere tilbyr. Med online långivere, er hele prosessen ferdig på nettet, slik at du kan forvente å søke, motta en beslutning og bli finansiert, hvis den blir godkjent, alle på Internett.

First Norge Choice Bank Lån, tilbyr vi en kortsiktig lønning lån bygget for å hjelpe med økonomiske kriser. Vi tilbyr kontanter, hvis den blir godkjent, innen 10 minutter etter godkjenning. Vi tilbyr også 24-timers service , 365 dager i året. Du kan selv søke og få midlene på helger og helligdager.

Vår elektroniske søknadsprosessen er enkel og klar, slik at nye kunder til å be om et beløp opp til £ 1000 og betale tilbake sine lån over 1, 2 eller 3 nedbetalingstid.

Kan jeg få et lån fra First Norge Choice Bank Lån?

For å se om du kvalifiserer for en First Norge Choice Bank Lån lån, kan du søke på nettet eller på mobiltelefonen. Så lenge du er 18 år, har en gyldig britisk bankkonto, er ansatt og får en vanlig paycheque, og er bosatt i Norge, kan du søke på First Norge Choice Bank Lån! Når du har brukt, behandler vi søknaden din og gi deg et svar på søknaden.

Har vi tilbud “sms lønning lån”?

“ Rask sms lån ” er noe som utlån selskaper å annonsere, og som et resultat, det er noe forbrukerne er ute etter. Men noen selskaper som tilbyr raske lønning lån ikke alltid har forbrukerens beste interesse på hjertet. Det er derfor vi vil fortelle deg at First Norge Choice Bank Lån ikke tilbyr “quick lønning lån” – men når du leverer søknaden, vil vi vurdere informasjonen og gjøre et lån avgjørelse, vanligvis innen 30 minutter eller mindre . Hvis godkjent, sender vi penger til bankkontoen din innen 10 minutter etter godkjenning, og vi tror det er ganske fort.

 

Hva bør du se etter når du velger små lån i Norge?

Et stort antall mennesker er på utkikk etter billige smålån med prime rente i Norge, men de kan ikke bli godkjent for dem. Når det er tilfelle, er det viktig at de sørge for at alternative muligheter er lovlige. Her er en sjekkliste over ting å se etter før du velger en utlåner:

 • Faktisk utlåner: Mange online lønning lån selskaper innebærer de tilbyr lån selv, når det de egentlig gjør er å ta din informasjon og selge den til høystbydende, ta bort din mulighet til å velge et lån som passer for deg. Loven krever dem til å si at de ikke er en direkte långiver , og at de er “en tjeneste for å gi deg et lån.”
 • Autoriserte: Norge långivere må være autorisert av Financial Conduct Authority. Online långivere må legge inn sine registreringsnummeret på deres hjemmeside.
 • Fysisk adresse: Hvis en online utlåner ikke gir en fysisk adresse for korrespondanse hvor som helst på deres hjemmeside, pass.
 • Personvern: Hvis et selskap ikke har en personvernpolicy på deres hjemmeside, kan det være en advarsel om at selskapet er mindre enn hederlig.
 • Identitet sikkerhet: Før du fyller ut en søknad, gjøre visse selskapet du velger bruker sikkerhetsteknologi som McAfee Secure eller VeriSign Secured å beskytte din personlige informasjon. Du vet når du ser sine logoer på nettstedet.

Bransjens beste praksis: Sørg for at lønning lån utlåner du velger er et aktivt medlem av organisasjoner som Consumer Finance Association (CFA) og Credit Industry svindel Avoidance System (CIFAS). Hvis du ser disse logoene på utlåner nettsted, deretter følger de utlån bransjens beste praksis.

Hvordan skal en små lån brukes?

Tar på seg en kortsiktig lån er et stort ansvar, og bør bare gjøres i en nødsituasjon eller lignende situasjon. Disse lånene skal bare brukes som løsninger for midlertidige pengesaker og er ikke laget for å bli brukt som en langsiktig løsning. Men hvis du føler deg som om en kortsiktig lønning lån er det riktige valget for deg, og er trygg på din evne til å foreta nedbetaling på gang, bør du vurdere QuickQuid.

 

Hvordan få et privat lån og forbrukslån med dårlig kreditt

Låneopptak er vanskeligere med dårlig kreditt: lån er dyrere, og det er vanskeligere å få godkjent. Hvis du har hørt at private lån gir flere alternativer, det er noe sant i det – men det er lett å komme i trøbbel.

Når folk refererer til private lån, de ofte bety en av to ting:

 1. Lån fra noen andre enn en tradisjonell bank eller kredittkort union, eller
 2. Studielån som ikke kommer gjennom Department of Education

Vi dekker begge disse emnene slik at du trygt kan få pengene du trenger fra høyre utlåner .

Finne en Långiver

Det er mange måter å låne penger i disse dager. Banker og kreditt fagforeninger er noen ganger mindre villige til å låne ut til låntakere med mindre enn perfekt kreditt (selv om det er ikke alltid tilfelle ). Som et resultat, har nye konkurrenter flyttet inn.

Dessverre, oppsøke långivere er litt risikabelt – spesielt når du beveger deg bort fra kjedelig verden av tradisjonelle långivere. Det er lett å bli din identitet stjålet på nettet, og långivere lover å arbeide med låntakere som har dårlig kreditt er ofte dyre(som kan gjøre ting verre enn de allerede er). Før du fyller ut en søknad, undertegne en avtale, eller ta noen penger, sørg for at du arbeider med en hederlig utlåner.

Ikke overse små, lokale långivere: du er sannsynligvis klar til å låne fra hvor som helst , bortsett fra en bank, men utelukker ikke samfunnet banker og lokale kreditt fagforeninger .

Disse små institusjoner er ofte mer villige til å låne når du har dårlig kreditt. I stedet for mot et rigid regelverk, har du en sjanse til å sitte ned med en utlåner til å diskutere alternativer. En standard personlig lån fra en bank eller kredittkort union er uendelig mye bedre enn å gå med et rov utlåner eller få en lønning lån .

First Norge Choice Bank Lån logo

Studielån

Hvis du låner for utdanning, er det to grunnleggende typer lån: føderale lån og private lån.

Start med føderale lån: lån som tilbys gjennom Department of Education er ofte den beste avtalen, og det er ofte lurt å låne det du kan gjennom disse programmene før du slår til private studielån. For de fleste føderale studielån er mer fleksible og tilgivende (spesielt hvis du faller på harde tider). Hva mer, er kreditt mindre viktig med statlige lån programmer.

Private studielån: hvis du ikke kan låne så mye som du trenger med føderale lån, er det helt greit – du kan få mer med private lån .

Men det er mye lettere å få private studielån med god kreditt. De fleste studenter har liten eller ingen inntekt, noe som gjør det vanskelig å vise at du har muligheten til å betale tilbake. For å få godkjent med en privat utlåner, må du kanskje bruke en medunderskriver (som tar på all risiko å låne med deg).

Det er alltid verdt å nevne at studielån er lett å få og vanskelig å betale tilbake . Låne så lite som mulig, og vurdere hvordan du vil være i stand til å betale tilbake disse lånene etter endt utdanning.

 

Online!

Nettbank har vært en etablering i flere år, men online lån har vært tregere til å imponere. Heldigvis finnes det nå mange gode online långivere å velge mellom. Du er ikke bare å fylle ut de samme gamle former for banken din (som vil bli vurdert av en bank lån offiser) – sanne online långivere er å endre måten du låne.

Fordeler med å låne Online

Hvordan er en online utlåner noe forskjellig fra banken du har jobbet med i mange år?

 1. Den nyeste generasjonen av långivere er fokusert på å gjøre det enkelt å låne.Rask godkjenning: online långivere kan fortelle deg mer eller mindre umiddelbart om du er godkjent, hvor mye du kan låne, og hva dine utbetalinger vil se ut. De fleste tradisjonelle banker er forskjellige: du kan sikkert fylle ut en søknad på nettet, men det kan ta litt tid å få et svar (noen må kanskje vurdere søknaden, og du kan selv trenger å besøke en filial i-person).
 2. Bedre priser: det alltid lønner seg å shoppe rundt, og online långivere ofte betalt mindre enn det du må betale andre steder. Du bør se lavere rente og mindre service avgifter (hvis noen). Online-bare långivere har ikke den samme overhead som banker og kreditt fagforeninger med fysiske filialer, og de ikke står overfor de samme regulatoriske kostnader. Til syvende og sist betyr at du kan betale mindre.

Enklere godkjenning: banker og kreditt fagforeninger har vokst skvetten med årene. Les mer om oss!