Båtlån

Kjøpe en båt er en stor beslutning i hver familie. For de fleste er prisen den mest avgjørende faktoren. Har ikke penger du kan låne. Vi har sett nærmere på de vilkår som gjelder når du skal båtlån en båt.

BANK TID KOSTNAD RÄNTA
ASSA 5000 kr (5000 - 40000) 2 år (1 - 5 år) -
MONETTI (5000 - 30000) 1 år (1 - 5 år) -
KLICKLÅN 5000 kr - 1000 kr
SÄKERFINANS 5000 kr 1 år (1 - 5 år) -

Hva er et lån på 100 000, alternativt NOK 500 000 ekskl avskrivninger i løpet av det første året?

Det kan være flere muligheter til å ta lån. Generelt sett, jo bedre sikkerheten kan være bedre avtale kan du få båtlån. Alle som bor i et hus kan ofte låne mot husene sine, og dette er sannsynligvis den beste løsningen. Husk å ikke ta den økte låneopptak på lengre enn den verdien som er igjen på båten. Sørg for å betale ned som den reduserte verdien av båten. Sjekk også ut hva det betyr å innfri lånet tidlig slik at du ikke vil da bli påvirket av høye kostnader.

Vanlige lånefasiliteter er:

 • «Utlån uten sikkerhet
 • » Fritid båtlån med båten som sikkerhet
 • «Member lån knyttet til noen forening eller organisasjon
 • «Credit båtlån
 • » forhandler

Generelt om dataene i tabellen:

«Som oftest gjør det å låne en kredittsjekk som inkluderer låntakers inntekt, kreditt-historie, hvor mye lån som allerede er tilgjengelig og tilbakebetaling evne.

» Renten er variabel og er en förhandlingssak mellom låntakere og långivere. Den utlåner evaluerer verdien av utlån til denne kunden.

«Renter og forholdene i tabellen er de som brukes i midten av august 2008.

» På forsiden regningen av interesse er forutsetningen at hele det angitte beløpet er båtlån, og tilbakebetaling som oppstår i løpet av året, uten hensyn er gitt, så det påvirker svært marginalt.

«Time kostnadene fordeles over en ti års periode.

» De angitte verdier er normalt til stede – avvik kan forekomme.

Länsförsäkringar

Her må du betale både kostnadsstrukturen at varslings kostnader. Maksimalt lånebeløp på ca 250 000.

Handelsbanken

Når du kjøper gjennom Handelsbanken Finans gjelder kjøpet vil bli finansiert gjennom et kontantbidrag på minst 20 prosent. Låntakeren kan velge mellom rett og amortisering livrente. Båten må ikke overlevert før banken har blitt aktivert. Selgeren får båtlån av banken. Kjøp kan gjøres både fra autoriserte forhandlere og private.

båtlån idag

Nordea

For Fritid kredittvilkår at båten må kjøpes fra profesjonelle båtforhandlere, ikke fra en privatperson. Båten må være fullt forsikret under kredittid og forskuddsbetaling vil være minst 20 prosent. Minste alder av låntakere er 20 år. Minimum lånebeløp 30 000 NOK.

Det er mange fagforeninger der medlemskap er godkjent for låntakere. Rette tilbakebetaling vilkår, med andre ord, nedbetaling beløp per måned.

For å være kvalifisert for fortrinnsrett lån du trenger for å være i favør kunde eller Plus kunde i Nordea. For låne mengder under 100 000 gjelder annuitetsbetalinger, renter og amortisering (like mye hver måned). Når lån på 100 SEK 000 gjelder for lineære avskrivninger.

SEB

For enkelt lån og medlem lån er nødvendig for å være minst 18 år og ha en stabil inntekt på minst 150 000.

Å være en del av et medlem lån kommer i tillegg til den i enkelte fagforeninger eller andre organisasjoner.

For fritid lån krever et minimum forskuddsbetaling på 20 prosent. Låntakeren kan velge fast avdrag eller trygd. Den flytende renten er knyttet til markedet Stibor.

Minimum lånebeløp er SEK 40 000, og den maksimale avskrivningstiden for motorbåter er 15 år og for seilbåter 30 år.

Båten kan ikke leveres når lånet er signert.

Swedbank

Den laveste kostnadsstrukturen for personlige lån kan oppnås bare dersom lånet er søkt via telefon / internett.

Høyere kostnader ved varsling av personlige lån og medlems lån referere til varsling via papir.

Den minimale kostnader for meddelelsen etter båtlån i Swedbank Finans refererer til direkte belastning.

Når lån gjennom Swedbank Finans gjelder kjøpet vil bli finansiert gjennom et kontantbidrag på minst 20 prosent, noe som kan være handel elementer eller være i kontanter.

På lån til båtene, den maksimale låneperioden 20 år og båtlån for båter opp til 30 år.

AXO Finans for beste båtlån

AXO Finans er et lån megler som sammenligne personlige lån hvor du kan ta det til å finansiere en båt. Hvis du klikker på linken i den øverste listen, kan du lære mer om deres valg.

Lesing

Lendo båt lån er et personlig lån. De trenger ikke låne penger til den nye båten uten sammenligne personlige lån som du kan bruke til å låne penger for en båt. De er en kreditt mellomledd enkelt. Hva du kan gjøre med hjelp av deres tjeneste er å sammenligne båt lån du tar et personlig lån da. De sammenligner 25 banker skriftlig.

ICA Bank

ICA Banken har et personlig lån som du kan bruke til å låne penger til en ny båt. De har ingen lån der du forlater båten som sikkerhet for å låne penger.

ADVISA

ADVISA båt lån er et usikret også. Og det er de som låner ut penger uten dom er et lån megler der du kan sammenligne lån til båten. I form av usikrede lån som er. Hvis du løse for en leverandør av lån til båten slik at du kan se dem i.

Norske Bank i Norge

Den norske Bank er et personlig lån som du kan bruke til å låne penger til en ny båt for deg og din familie. Så hvis du ønsker å se hva et lån fra dem ville koste bare se listene.

SEB

SEB er en av våre mest kjente banker i Sverige, og hvis du allerede har dem, og ønsker å holde seg til dem, kan du se på vår guide på sine lån til båten. Så du kan enkelt se hvilke muligheter du har.


Handelsbanken

Handelsbankens båt lån heter Car og fritids lån på deres hjemmeside. Du finner den i personlige lån fra menyen, der du kan søke om lån fra 50.000kr og opp til 400.000kr.

Nordea

Deres båt lån også kalt billån og Fritid lån. Så hvis du vil se om du kan låne en båt med dem, er det da nettstedet du besøker. Og slik er det lån til båt til båt sikkerhet. Men da de også personlige lån også hvis det passer deg bedre.

Swedbank

Mens Swedbank har et lån til båten der du bare la den være som sikkerhet for lånet, og det fungerer akkurat som en bil lån. Du må ha 20% selv og kan låne 80%. Og du må oppfylle andre krav i tillegg. Da de akkurat som de fleste andre, selv et personlig lån som du kan ta hvis du ønsker å låne penger for båten så i stedet.

SEB

Den eneste lån til båten, kan vi finne SEB er et personlig lån, og den siden som handler om det, de har kalt Båtlån med personlige lån Easy lån. Så hvis du er ute etter et usikret lån, slik at de kan tilby et lån som kan passe for deg da.

 

BÅT FORSIKRING – SØRG FOR Å BESKYTTE FAMILIEN OG BÅT

Båt forsikring kan være lurt å skaffe seg når ulykker skjer, og hvis du kantre eller grunnstøting eller skade deg selv. Mange ulykker oppstår på grunn av uforsiktighet, uaktsomhet eller hensynsløshet. Hvis du er over, sørg for å unngå dårlig vær og prøve å ha noen som er kunnskapsrik med deg, men unngå overbelastning båten. Alltid sitte på lesiden når du styrer og har alltid ballast og utstyr godt stuet og sikret. Sørg alltid for å ha et kompass og diagrammer med deg.

Hvert år er det rundt 100 båtulykker skyldes bensinstasjoner, hvor båter antennes og ta fyr.
Det er viktig å ikke ha noen lekkasje og forsikringsselskaper vil gjerne ha sertifiserte brannslukkere.

Forsikringsselskaper som tilbyr ulike typer båt forsikring

Det er store forskjeller mellom ulike båt forsikring og ifølge Consumer bank forsikring er relativt enkel. Det er best å ha en forsikring som dekker de fleste typer skader og tap, unntatt de som er unntatt i politikken. Typiske unntak inkluderer slitasje, bulker, riper, produsentens feil, feil i design, og is og frysning.Du kan sammenligne forsikringer her .

Selskaper som spesialiserer seg i båt forsikring

 • Alandia båt forsikring
 • Pantaenius
 • Atlantica – Atlantica er en av Sveriges eldste forsikring for båter og en del av Modern forsikringer.
 • Svedea – Svedea tilby båt forsikring for motorbåt, seilbåt og jet ski. Svedea har 3 forskjellige pakker Store (grunnleggende), XL (basic + assistanse, ulykkes- og nedetid forsikring) og XXL (bra hvis du kjøper en brukt motor hvor motorgarantien utløpt.
  Du kan regne ut prisen og finne en politikk som passer deg.
 • Svenske innsjø  – båteiere egen forsikring og båt forsikring som belønner deg som medlem av en båtforening. De har ofte bransjens laveste premie, men også høy kompensasjon for skader.

Få rabatt når du registrerer din båt forsikring og lån

Husk at det er båtföreningar, marinaer og seilegenskaper som har samarbeidsavtaler og belønninger medlemmer og båtsamverkan. Noen forsikringsselskaper kan også få opp til 25% rabatt hvis båten er i en trygg havn, og det kan være verdt å sjekke med selskapet der du har hjemme forsikring hvis du har ekstra beskyttelse.

Du kan også få rabatter hvis du har båten utstyrt med elektronisk startsperre, sporsøk system, og hvis du har førerbevis, kan du også forvente rabatter. Les mer om lån og bank her.

Sjekkliste – Slik beskytter du deg mot uhell!

Her er en sjekkliste på hvordan du kan beskytte deg selv når du og familien er ute av båten.

 • Har redningsvester for alle om bord. Hvis du er ute i et barskt klima er automatisk oppblåsbare redningsvester fra selskaper Secumar og redningsdrakter keiserlige kostymer som øker overlevelsesraten i kaldt vann.
 • Bruk alarm hvis gasslekkasjene
 • Har plastpose for følsom elektronikk gadgets
 • Sørg for å ha en båtkista med fakler, klargjøring og båtlån utstyr
 • Førstehjelp kit med førstehjelpsutstyr
 • Sørge for at instrumentene er nøyaktige
 • Trim Plan har nok olje og powertrim som fungerer
 • Sørg for å ha brannslukningsapparater og flares
 • Unngå å kjøre om natten hvis du ikke er vant
 • Verktøykasse med verktøy kan være nyttig i en nødssituasjon. Tenk på hvilken båt du har og hvilke verktøy som er nødvendig og sørg for å ha en vanntett lommelykt.
 • unngå alkohol