Bedriftslån

Bredt spekter av finansieringsmuligheter for din bedrift

Vi har rett til bedriftslån for å støtte dine planer – om du trenger kortsiktig likviditet eller for å sikre den langsiktige fremtiden for din bedrift. Vi sørger for at det er raskt, enkelt og klart, slik at du får penger og kan konsentrere seg om virksomheten din.

BANK TID KOSTNAD RÄNTA
ASSA 5000 kr (5000 - 40000) 2 år (1 - 5 år) -
MONETTI (5000 - 30000) 1 år (1 - 5 år) -
KLICKLÅN 5000 kr - 1000 kr
SÄKERFINANS 5000 kr 1 år (1 - 5 år) -

Business lån sikre fleksibilitet og likviditet

Business lån kan du sikre din likviditet i verdiskapningen fasen mellom kjøp og salg. De kan også brukes til pre-finans varer og offsetsesongvariasjoner.

Hva betyr det egentlig tar å få en liten bedrift lån?

Voksende en liten bedrift uten utenfor finansiering kan gjøre at du føler deg som om du alltid fanget i en catch-22.

Du trenger å ansette nye medarbeidere, investere i nytt utstyr og / eller åpne en ny butikk for å øke salget og til slutt øke bedriftens fortjeneste. Men du ennå ikke har nok overskudd som trengs for å samle kapital du trenger for å finansiere en utvidelse.

Og uten en utvidelse, er usannsynlig å øke sin omsetning din bedrift. Så, som jeg sa … catch-22. Derfor, siden du står overfor en kapital underskuddet, er en liten bedrift lån det beste alternativet å bygge bro dette gapet?

Tross alt, kan små bedrifter lån hjelpe deg å komme fra A til B, og gir viktig kapital for kvelden utvidelse av virksomheten. Men disse lånene er også notorisk vanskelig å få; og, skulle noe gå sørover med bedriften din, kan du miste den sivile du sette opp for lånet. Hva er mer, for å kvalifisere for de fleste banklån, vil selskapet må ha vært i virksomhet i minst ett til to år og møte årlige inntektskrav – for å nevne bare noen av kriteriene.

bedriftslån

Får råd om liten bedrift-lån kriterier

Jeg hadde en sjanse til å sitte ned med Muhammad Ali, en økonomisk ekspert og grunnlegger av The Bankly , en pedagogisk online ressurs som dekker emner som små bedrifter finansiering. Selvfølgelig vårt tema var liten-virksomheten lån.

“Ikke alle bedrifter oppfyller forretnings lån kvalifikasjonskrav ,” var Ali første kommentar om dette emnet. “De fleste banker har en inntekt valgbarhet terskelen til 1,25 ganger dine utgifter, inkludert gjenværende beløpet. [Så] selv om du oppfyller kravene, tenk nøye før du tar på lånet, og være sikker på at du kan betjene de gjenværende vilkår.”

Som en god tommelfingerregel, Ali rådet velger et lån med lavest april du kan finne, så lenge virksomheten kan håndtere betalinger. Viktigst av alt, sa han å gjøre noen “seriøse ransakelse” før du starter lånet søknadsprosessen.

Kriteriene for en liten bedrift lån

Det er tre hovedtyper av småbedrifter lån: banklån støttet av Small Business Administration, mikrolån fra nonprofit långivere og lån fra online lånegivere. Før du søker om en liten bedrift lån, bekrefter din bedrift oppfyller kriteriene:

Banklån:  Du trenger gode forretninger og personlig kreditt for å kvalifisere for en SBA-støttede lån. Den amerikanske Small Business Administration gir generelle småbedrifter lån gjennom banker med sin 7 (a) lån programmet. Ifølge  NerdWallet , er gjennomsnittlig SBA lånet størrelse $ 371 000, selv om beløpene kan variere mellom $ 5000 og $ 5.000.000. For å kvalifisere, må du gi:

  • Credit score: De fleste  banker krever en kreditt score  på minst 680.
  • Forretnings varighet: De fleste online småbedrifter lån krever minst ett års sammenhengende drift; banklån vanligvis krever minst to år.
  • Minimum årlig omsetning: Mange banker har en minimum årlig omsetning terskel, som varierer mellom $ 50.000 og $ 150.000. Kjenn din årlige inntekt og bekrefte at du oppfyller utlåner terskel før påføring.
  • Bevis på evne til å betale: Som Ali fortalte meg, banker ønsker å være sikker på at du posisjonert for å få lån betaling på gang hver måned. Du må gi detaljerte regnskap som viser at inntekten er minst 1,25 ganger driftskostnadene, inkludert den nye nedbetaling beløpet. For eksempel si at bedriften gjør $ 15 000 i måneden og dine løpende utgifter er $ 10.000. Med lån tilbakebetaling lagt til din driftskostnader, må du være sikker på at inntekten fortsatt overstiger anbefalte 1,25 terskel.

Mer

Microlenders:  Hvis din bedrift er spesielt små, må du kanskje velge en microlender. Disse er ideelle organisasjoner som vanligvis låne kortsiktig lån på mindre enn $ 35.000. De har også en mye høyere april enn banklån, men kan være nyttig ved å hjelpe deg å bygge bro en midlertidig kontantstrøm gap. Microlenders krever detaljerte forretningsplaner og regnskaper, så vær forberedt på noen alvorlige papirer.

Internett långivere:  Selv om du kanskje mangler sikkerhet, kjøre en ny bedrift og trenger penger raskt, kan du oppleve at en online utlåner er det beste alternativet. Generelt bør online långivere være en “siste utvei”. Den gjennomsnittlige april for online lån kan være så høyt som 108 prosent, noe som gjør det vanskelig for små bedrifter å betale penger på før gjelds ballonger.

Bunnlinjen

En liten bedrift lån kan være broen din bedrift behov for å utvide. Men hvis virksomheten går sørover, kan lånet også ende opp med å kaste en veldig stor gjeld skygge som selskapet ikke kan komme ut fra under.

Før du tar på et lån, bør du vurdere nøye alternative finansieringsalternativer, som  å skaffe kapital  fra lokale investorer. Til slutt, være sikker på at du utvide virksomheten din for de rette grunnene. Økende et selskap  bare for skyld for å være større er ikke alltid bedre. Så ikke vær redd for å ta et skritt tilbake og spør for tredjeparts veiledning.

 

Hvor å finne Small Business lån online

Små bedrifter har flere valg og muligheter for lån og finansiering enn noensinne. Og den gode nyheten er at du har tilgang til et bredt spekter av ressurser for hånden, uten å forlate kontoret – alt via Internett.

Online lånemarkedsplasser og alternative finansieringskilder gjøre å få finansiering så mye lettere i dag enn for ti år siden.

I denne artikkelen dekker jeg noen av de vanligste finansiering og lån alternativer eksisterende i dag, og hvor du finner dem på nettet. Du kan gjøre mye av forskning på nettet, og selv søke direkte på nettet for et lån eller midler i mange tilfeller.

Som du forskning alternativene, må du huske terminologien er under utvikling. Ofte definisjonene av finansieringen typen varierer fra kilde til kilde. Noen finansieringskilder i dag rett og slett kalle alt “småbedrifter lån”, selv om finansieringen virkelig tar form av en cash forhånd eller linje av kreditt eller noe annet. Her er noen alternativer:

SBA lån

SBA lån er lån som er støttet av garantier fra den amerikanske Small Business Administration. De er utstedt gjennom private långivere er autorisert til å gjøre SBA lån.

En effektiv måte å komme i gang med SBA lån er på SBA.gov nettstedet. Selv om du ikke kan søke direkte på nettet for en SBA lån, kan du gjøre mye av forskningen og foreløpig skritt på nettet:

  • Forskning de forskjellige typer av SBA lån .
  • Lær  informasjonen du trenger for å samle.
  • Finn SBA långivere. SBA Linc nettsted hjelper koble små bedrifter med SBA långivere .

Lines av kreditt og tradisjonelle lån

Hvis du trenger penger for dag-til-dag kontantstrøm, kan en linje av kreditt være løsningen. Småbedrifter linjer av kreditt er et utmerket valg fordi du tegner på dem bare etter behov, og du betaler bare renter på den delen du bruker.

Et lån, derimot, leverer midlene i en lump sum, og du tilbakebetale lånet med renter, vanligvis i månedlige utbetalinger.

I dag et svært effektivt alternativ er å besøke en online finansiering markedet, slik som Biz2Credit.com, Lendio.com eller Fundera.com. Slike finansieringsmarkeds matche opp bedrifter til långivere. Du kan søke direkte på nettet på slike markedsplasser, noe som sparer tid og får tilgang til flere finansieringskilder på ett sted.

SMS lån

Mikrolån er lån for små bedrifter, i små mengder. Hvis du er bekymret for at din bedrift er for liten eller for ung til å interessere en bank, kan en microloan være noe for deg.

Accion.org gir mikrolån, som starter på $ 500 på opp. Første gang låntakere kan søke direkte på nettet ved Accion nettstedet.

SBA har også en sms lån program, i mengder opp til $ 50 000, med det gjennomsnittlige beløpet er $ 13.000.  Starte forskning for SBA microloans her .

banklån man

Business kredittkort og betalingskort

Hvis du trenger kreditt for mindre eller rutine innkjøp, for eksempel for reiseutgifter eller online programvarelisenser, deretter en virksomhet kredittkort er nyttig. Betalingskort er lik kredittkort, bortsett fra at du må betale av balansen månedlig.

Ikke stol på personlige kredittkort. Snarere søke om et visittkort slik at du etablere kreditt i navnet på virksomheten, og for ikke å få maks personlige kredittkort.

Du kan gå til nettsiden til en kortleverandøren som American Express eller Discover, eller til en bank som Chase eller Capital One, og søke direkte på nettet.

Kontantuttak og / eller Merchant Fremskritt

Kontantuttak er en form for finansiering gjort mot dine fremtidige fordringer eller kredittkort kvitteringer. Som enhver type finansiering er det fordeler og ulemper. Kontantuttak kan ikke kreve en kredittsjekk, redusere papirarbeid, og ofte pengene er tilgjengelig raskt (i minutter eller timer). Imidlertid kan avgifter og renter være dyrt.

Kabbage.com er en unik finansieringskilde for alternativ finansiering fordi Kabbage plattform kobles til en rekke tjenester som brukes for handelstransaksjoner, for eksempel Quickbooks, Etsy, Amazon eller Stripe. Kabbage verifiserer raskt virksomhetens informasjon gjennom direkte forbindelse med transaksjonen tjenesten.

Square og PayPal tilbyr også kontantuttak. Hvis du har en historie med å bruke disse tjenestene, kan kontantuttak være tilgjengelig ved å bruke rett i din online-konto. Noen kredittkort tilbyr også fremskritt.

Ovennevnte bør gi deg en idé om omfanget av småbedrifter lån og finansiering alternativer du kan begynne å sjekke ut på nettet i dag.