Billån

Drømmer om å kjøpe en ny bil, motorsykkel, båt, hest transport drift, campingvogn eller bobil? Det spiller ingen rolle om bilen er ny eller brukt – det bare som en sikkerhet for lån som kan brukes til mer enn en ny billig billån.

BANK TID KOSTNAD RÄNTA
ASSA 5000 kr (5000 - 40000) 2 år (1 - 5 år) -
MONETTI (5000 - 30000) 1 år (1 - 5 år) -
KLICKLÅN 5000 kr - 1000 kr
SÄKERFINANS 5000 kr 1 år (1 - 5 år) -

Beste billån med bilen som sikkerhet

Tid for å kjøpe liten bil eller familiens bil? Vi tilbyr deg en% * lavere rente på lån når du kjøper en bil gjennom en autorisert forhandler. Renten blir da 2,49% (20.180.312), og du kan låne inntil 80% av bilens verdi. Den gjenværende mengde på 20% i kontanter eller ved en innbytte CAR. Minimum lånebeløp er 70 000. Tilbudet er gyldig til 31. mai gjelder 2018. Tilbud kun til ny lån, ikke PrivatlånDirekt medlem eller lån.

Som kunde av Lån Bank i Norge kan søke om lån gjennom interesse, bank og telefon.

* Gjelder ved vanlig sats (for tiden 3,49% 20180312)

Usikrede smålån og billig billån i norge

Hvis du kjøper en bil fra en privatperson eller en bil som koster mindre enn 70 000, kan vi tilby deg usikrede smålån og sms lån med NorgeLån.

Som kunde av Lån Bank kan søke om lån gjennom interesse, bank og telefon.

Har du funnet din drømme bil og ønsker å finansiere kjøpet? Ved å bruke denne tjenesten, kan du fritt til å sammenligne forskjellige lån og finne den best mulige priser. Sammenligne dagens lånebeløp, renter, nedbetaling perioder, noen penger satse mer og låne penger for bilen med gode betingelser.

 

For å sammenligne priser og vilkår for lån

 1. Start ved å fylle inn med beregning eller ved å trykke en av de mest fullstendige eksempler øker
 2. I listen under søkeboksene får nå opp forslag til banker og långivere som samsvarer med søket

Hvis dataene er nødvendig

Angi hvor mye du ønsker å låne. Husk at mange banker og långivere krever minst 20 prosent ned betaling.

Hvis du ønsker å sammenligne og søke om en lån uten forskuddsbetaling, kan du gjøre dette: sammenligne personlige lån >>

Payback

Velg hvor lenge du ønsker å betale tilbake lånet på bilen. Velg mellom 1-12 år.

Kjøpe bil av

Velg om du kjøper bilen fra en forhandler eller privat person. Hvis du har tenkt å kjøpe bilen privat, kan det være bedre å ta en personlig lån i stedet, så mange spillere ikke tilbyr et lån hvis du kjøper bil fra en privatperson i stedet for en autorisert bilforhandler.

bil lån i norge online

Restskuld

I enkelte banker og långivere kan velge å opprettholde en gjeld til bilen når kontrakten utløp, i stedet for å betale hele bilen. Rest gjeld skal være på markedet som bilen antas å ha når kontrakten utløpt. Rest gjeld kan da betales ved å sende bilen når du kjøper en ny bil.

AvtaleGiro

Velg om du ønsker å betale lånet ved direkte belastning eller ikke.

År

Fyll i modellen året bilen har. De fleste banker og långivere gir lån selv for brukte biler, men noen ganger de har krav på hvor gammel bilen vil være.

Den grønne bilen

Fyll ut om den bilen du ønsker å kjøpe en grønn bil eller ikke. Noen långivere har spesielle tilbud på lån til grønne biler.

Hvis søkeresultatene

Når du har gjort et søk, får du en liste over annen bil lån som samsvarer med informasjonen du har fylt på Her er en forklaring på hva de ulike overskriftene mener.:

Bank

nåværende långivere

Forhold

 • Nedbetaling – den delen av bilens verdi som långiver krever at du legger inn kjøpet. Ofte minst 20 prosent av bilens verdi
 • Registreringsavgift – noen avgift for å administrere starten av lån
 • Administrasjonsgebyr – gebyr for å hente hjem en faktura eller regning

Renter

 • Renter – nåværende lån rente
 • Effektiv rente – lånets effektive rente

For noen långivere, et utvalg av interesse publisert i søkelisten. Det er fordi de indikerer en interesse bare etter en kredittsjekk.

De angitte i sammenligning priser, banker og långivere Offisielle variable priser. I mange tilfeller kan du forhandle renten, men fordi den mulige forhandlinger er individuell service kan bare ta renter for de respektive banker og långivere. Den effektive renten er beregnet på en månedlig avdrag på $ 100 000 og en tilbakebetalingstid periode på 5 år.

Månedlig avgift

 • Månedlig avgift – totalkostnad per måned for lån

For noen långivere, ingen månedsavgift publisert i søkelisten fordi de indikerer en interesse bare etter en kredittsjekk.

Beregningen er basert på en livrente hvor den månedlige betalingen er den samme i løpet av lånets løpetid. Noen operatører tilbyr også lineær avskrivning.

Hva er en bil lån?

En bil lån betyr du låne penger til å kjøpe en bil der bilen som sikkerhet for lånet. Ofte banken eller utlåner at du sette minst 20 prosent av prisen på forskuddsbetaling.

Bilfinansiering med personlige lån uten forskuddsbetaling

Tror ikke du ønsker å sette en forskuddsbetaling når du tar et lån for din bil kjøp eller vil du se om du kan få et bedre tilbud gjennom en standard personlig lån? Deretter kan du sammenligne og sende et gratis program for personlige lån og hjelpe bankene kjempe for å gi deg et lån. Mange ganger du kan dermed få en gunstig rente og lavere kostnad enn tradisjonell bilfinansiering.

Ting å vurdere når du låner penger for en bil

 • Har du mottatt et lån tilbud fra bilforhandleren? Sammenlign det med andre billigste billån eller personlige lån før du registrerer deg for å være sikker på at du får en god rente og vilkår.
 • Ulike långivere har ulike krav til deg som låner. Sammenligne alltid ulike tilbud for å finne det lånet som passer deg best.
 • Jo lenger du har en bil lån, jo dyrere den totale kostnaden av bilen. Prøv å ha en kort tilbakebetalingstid som mulig. En typisk bil lån går mellom 5-7 år.
 • 30 prosent av rentekostnad opp til SEK 100 000, har du rett til å trekke selvangivelsen.
 • Sammenligne forholdene, regne med ulike alternativer og velge den beste finansiering med en så lav og billig sats som mulig.

Vanskelig å få billigste billån?

Har du tidligere gjeld eller betaling som gjorde det vanskelig å få lån for en bil? Her kan du sammenligne ulike banker og långivere hvis du har hatt problemer med å få en bil lån: sammenligne lån med tilpassede kriterier >>

Selskapene i sammenligning

Til sammenligning finner du følgende banker og långivere: Freedom Finance, Ikano Bank, MyMoney, Nordea og Swedbank.

Fabrikater var eid finans er ikke i tjeneste, fordi disse selskapene bare tilby finansiering for deres spesielle bilmerke eller forhandler. I denne sammenligningen, kan du finne långivere tilbyr beste billån i det hele tatt.

Begynn sammenligning av lån

Trykk på eller bla opp for å finne en billig og god bil lån. Lykke til!

Ting du bør vurdere før du tar billigste billån

Det første du må bestemme er om du ønsker å ta ut en lån eller usikret. Det er to helt forskjellige former for lån, som begge har sine fordeler og ulemper. Bil lån med sikkerhet er langt den vanligste i kjøp av nye biler gjennom autoriserte forhandlere. Er det en eldre bil (eldre enn 4-5 år) eller hvis bilen er kjøpt privat, er det vanlig å lån uten sikkerhet.

Den andre så du bør gjøre er å sammenligne ulike långivere tilbyr det aktuelle lånet form. Dermed vil du finne det beste lånet for å dekke dine behov.

Billigste og beste billån med sikkerhet

Hvis du kjøper en nyere kjøretøy fra en autorisert forhandler, er det svært vanlig at de tilbyr en bil lån med bilen som sikkerhet. Det skjer når et samarbeid mellom forhandler og finansieringsselskap. Noen banker tilbyr også lån uten sikkerhet.

 • Trykk opp hastigheten – En fordel med å velge denne bilen lån er renten. Du kan få mye lavere rente på et billigste billån hvis bilen er sikkerhet for lånet. Vanligvis banker tilbyr lavere rente når sikkerheten er for et lån.
 • Lånebeløp – En annen fordel er at du kan låne større beløp. Hvis du ikke har noen sikkerhet for lånet, kan du låne opptil 500 000 SEK. Men sikkerhet er ofte begrense lånebeløpet til å være betydelig høyere. Totalt, men maksimalt 80% av verdien av bilen lånt.
 • Nedbetalingstid – Lånet skal være nedbetalt før en viss alder på bilen. Det kan være at lånet vil bli tilbakebetalt før bilen er 7 år. Hvis du kjøper en bil som er fire år, har du altså bare tre år på seg til å betale tilbake. Hvis du selger bilen før lånet er fullt nedbetalt, må du betale tilbake lånet umiddelbart. Du må ikke ha et sikret lån – hvis du ikke lenger egen sikkerhet.
 • Forsikring – Det er veldig vanlig for utlåner krever at du har omfattende forsikring. De ønsker å sikre lånet vil ikke plutselig bli betydelig redusert i verdi.
 • Kjøp Sted – Den vanligste er at bilen må kjøpes fra en autorisert forhandler.

Beste billån med sikkerhet, deretter flere regler som må følges. Men fordelen er lavere rente. Leter du etter mer fleksibilitet på kjøp plassering, kan nivået av forsikring eller lån nedbetalingstid ikke sikkert være et bedre alternativ.

Billigste billån uten sikkerhet

En bil lån uten sikkerhet er det samme som en privatån. Dette betyr at du kan låne mellom SEK 1000 og SEK 500 000 og bruke pengene til hva du vil, for eksempel bilkjøp. Den store forskjellen med bilen lån med sikkerhet er at du har mye mer fleksibilitet i dette lånet.

 • Renter – Renten som tilbys er litt høyere enn hvis du har en bil som sikkerhet. Men forskjellen er bare ett prosentpoeng.
 • Lånebeløp – Du kan velge summer på mellom 1 000 og 500 000, og kan låne en sum som dekker hele bilen kostnad.
 • Amortisering – Avhengig av lånebeløpet, vil långivere tilbyr forskjellige lang nedbetalingstid. For større mengder, kan du velge opptil 15 år nedbetalingstid.
 • Forsikring – Du velger nivået på forsikringen du vil ha på bilen.
 • Kjøp Location – Du bestemmer om bilen vil bli kjøpt privat eller gjennom forhandlere.

Billigste billån uten sikkerhet skaper så stor fleksibilitet i områder som amortisering og bilen må kjøpes. Ulempen er at renten kan være litt høyere.

Alltid sammenligne flere banker

Enten du trenger å låne et par tusen eller flere hundre tusen, er det alltid viktig at du sammenligner ulike lån alternativer. Det kan skille flere prosentpoeng på renten som skaper en stor forskjell mellom lånets totale kostnaden.

En rask måte å sammenligne noen 20 banker gjennomfører et lån sammenligning gjennom et lån megler. Du vil da sende ut en enkelt lånesøknad og få tilbake lånet forslag fra flere banker. Det er derfor både rask, gratis og lett i forhold til kontakt med flere banker selv.

Husk å alltid sammenligne effektiv rente som denne prisen er lånets årlige kostnaden (oversatt til en prosentandel). Dette er fordi både renter og eventuelle avgifter.