Lån for fornyelse

Leter du etter lån til renovere eller utvide? Vi tilbyr usikrede lån på inntil 350 000 med en nedbetalingstid på inntil 12 år. Du må ha stabil inntekt og være 20 år gammel.

Lån til oppussing

Er du vurderer et nytt kjøkken eller en gårdsplass? Eller er det på tide å sommerhus får en ansiktsløftning? Når du står overfor en større renovering av hjemmet ditt, kan du finansiere det gjennom direkte lån.

Du kan låne mellom 10 000 og 350 000 uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å sette noe i sikkerhet for lånet, og kan bruke pengene til hva du vil. Det gir deg frihet til å starte renovering når du vil, og du har full kontroll over kostnadene. Lånet betales månedlig på frekvensen du ønsker, opp til 12 år. Ingen skjulte avgifter.

Lån for uforutsette utgifter

Lider en ødelagt vaskemaskin eller kjøleskap krever at kapital er tilgjengelig på kort varsel. Tar en direkte lån kan være et alternativ for å løse finansieringen. En annen mulighet er kredittkort Gustav, med en fordelaktig kjøp beskyttelse og den garanterte delen av varene du kjøper.

Med et kredittkort har du alltid penger på hånden for uventede utgifter. Du kan søke om en kredittgrense på opp til 100 000, og du alltid ha opp til 55 dager fri på kjøp og betalinger interesse.

Påfør trygt og enkelt

Enten du tar opp lån for å investere i watch du alltid har drømt om, å få opp hver dag, utvide familiens veranda eller konsolidere dine lån, er vår ambisjon å gi deg en trygg opplevelse når du låne fra oss. Låne bør være enkel og ikke tilbyr noen overraskelser – både når du bruker og i mellomtiden har du et lån.

Les her om hvordan ting kommer til å ta, og et lån med oss ​​eller allerede har et lån og ønsker å endre ordningen. Ved räknesnurran ovenfor, kan du finne ut hva lånet vil koste deg gjelder. Finner du ikke det du leter etter her på nettet, kan du kontakte vår kundeservice som kan fortelle deg mer. Vi er en del av Länsförsäkringar Alliance og bryr oss om våre kunders sikkerhet og personvern.

Betale på lån

Lånekostnader penger og prisen på et lån, renten du betaler. Det beregnes renter på det beløpet du har valgt, og din evne til å betale tilbake. Tilbakebetaling evne, anser vi, blant annet ved hjelp av en kreditt rapporten. Låneavtalen, ser du nedbetalingstid og månedlige beløpet du har valgt.

I tillegg til renter og avdrag betaler du en registreringsavgift pålagt første måneds betaling form. Du betaler også en liten avgift hver måned.

Den første utbetalingsdato er den siste dagen i måneden etter den måneden da lånet ble betalt inn på kontoen din. I vår selvbetjeningsportal Mine Sider kan du se dine lån og månedlige utbetalinger. Du kan når som helst innfri hele eller deler av lånet.

Du betaler et fast beløp hver måned, som består av interesse, en vgift oc h amortisering. I begynnelsen av nedbetalingstid, prosentsatsen større enn amortisering. Som lånet synker, synker også renten og slutten av nedbetalingstid, andelen av amortisering større enn renten. Dette gir deg en konsistent månedlig avgift for hele lånets løpetid.

Elske med et regneark eller budsjett som viser hva lånet vil koste hver måned. Når du tar ut et personlig lån med oss, kan du alltid løse det tidlig, helt eller delvis, uten at det koster noe ekstra.

Tips! Sammenligne lån priser med effektiv rente før du bestemmer deg for å långivere. Det er en sammenlignende mål på andelen er lånets faktiske kostnader, inkludert renter, arrangement kostnader, fakturering kostnader og eventuelle andre avgifter. Ved bruk av effektiv rente, kan du oppleve at lånet ser ut til å være billig, faktisk, dyre lån.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *