Lån uten kredittsjekk

I det siste, når du ønsket å låne penger, så du kan i utgangspunktet bare lån uten kredittsjekk penger fra en av de fire store bankene. Siden alle banker tok sin kreditt ved UC, var det ofte ikke mulig å få et lån dersom du hadde allerede blitt avvist i å skaffe lån fra en annen bank. I dag utlånsmarkedet annerledes, og du kan lån uten kredittsjekk!

Med mange långivere og kredittinstitusjoner som opererer i Sverige, kan du sammenligne ulike lån på dagen uten kredittsjekk forslag og finne de beste og billigste lån for deg. Og du kan enkelt søke om et lån uten kredittsjekk, som betyr at du ikke har den største kreditt byrå i Norge.

BANK TID KOSTNAD RÄNTA
ASSA 5000 kr (5000 - 40000) 2 år (1 - 5 år) -
MONETTI (5000 - 30000) 1 år (1 - 5 år) -
KLICKLÅN 5000 kr - 1000 kr
SÄKERFINANS 5000 kr 1 år (1 - 5 år) -

 

FORDELER MED Å TA LÅN PÅ DAGEN UTEN KREDITTSJEKK

 • Den utlåner kan ikke se kreditt ved UC.
 • Kreditt søknaden lagres ikke ved UC.
 • Øker sjansene for lån hvis du har mange lån ved UC.

ØNSKER Å LÅNE UTEN UC?

Nedenfor har vi samlet alt du trenger å vite om lån på dagen uten kredittsjekk. Ta noen minutter til å lese teksten, og da vil du vite følgende:

 • Hvordan kan låne uten UC.
 • Fordeler og ulemper med lån uten UC.
 • Hvordan finner du de beste lån uten UC.

SAMMENLIGNE NORGELÅN UTEN UC

Før du bestemmer deg for å låne et personlig lån UC bør først sammenligne de ulike lån forslaget i sin helhet. Siden de fleste långivere bestemme renter på personlige lån individuelt etter at du har sendt inn søknaden din, kan det være vanskelig å vite nøyaktig hva lånet vil koste deg. Men det er noen ting du kan se og sammenlign selv før du søker om lån.

Det første du må gjøre for å være sikker på at du oppfyller de grunnleggende kravene til utlåner. Ulike långivere har ulike krav til alder, inntekt, sysselsetting og bolig. Generelt kan du søke om å lån på dagen uten kredittsjekk uten kredittsjekk penger allerede når du er 18, men noen långivere krever en høyere alder (for eksempel 19-21 år). Kravene kan variere avhengig av utlåner. Noen långivere krever at du har en vanlig inntekt (vanligvis 100 000+ per år), mens andre trenger ikke det i det hele tatt.

Lån uten kredittsjekk

NYTTIGE TIPS FOR Å ØKE SJANSENE DINE NÅR DU ØNSKER USIKREDE LÅN

Hvis du har søkt om flere lån uten sikkerhet for å sammenligne lån forslaget, kan du øke sjansene for å få lån ved å bruke bare et lån uten UC. Dette er fordi långivere gjøre en kredittsjekk spiller ingen rolle om du tidligere har sendt inn lånesøknader til UC.

Fordi UC er brukt av mange finansinstitusjoner og lån uten kredittsjekk, er det lett å få mange loab forslag selv om du ikke registrerer eventuelle lån personlig. Hvis du ønsker å sammenligne lån forslaget, kan du også søke om et lån med et lån megler.

Når du søker om et lån med et lån megler, får du låne tilbud fra ulike långivere. På denne måten kan du sammenligne ulike lån forslag uten å få kreditt poster i UC.

3 raske tips:

 • Påfør med en lånmäklare tilbyr flere låndeals med bare ett poeng.
 • Søke sammen med søkerne og øke sjansene for lån.
 • Påfør tidlig i uken og tidlig på dagen for å få penger raskt.

En annen måte å øke sjansene for å få innvilget et lån uten UC, er å søke om et lån med en til søkere. Når du søker om et lån med en annen, lavere utlåner risiko og deretter får du større sjanse til å låne penger. Du og din medsökare er solidarisk ansvarlig for tilbakebetaling av lånet og utlåner dobler sjansene for å få pengene. I forbindelse med utlåner reduserte risikoen, får du også en lavere rente fordi renten er delvis på grunn av utlåner risikovurdering.

RISIKO FOR LÅN UTEN KREDITTSJEKK

Når lån uten kredittsjekk, du har de samme risikoene som med alle andre lån. Det er alltid en viss risiko for utlån av penger. Den største risikoen er selvfølgelig at du ikke kan betale ned lånet i tide. Alle ubetalte lån og sene betalinger fort bli veldig dyrt.

Den beste måten å redusere risikoen er å se over din økonomi godt før du søker om lån. Ved å liste dine utgifter og inntekter, kan du finne ut hvor mye du har råd til å betale. Du bør aldri låne penger med mindre du vet du kan betale på lånet i tide, spesielt hvis nedbetalingstid er kort.

Mange lån uten kredittsjekk, som SMS-lån har en noe høyere risiko enn andre lån fordi de har korte nedbetalingsperioder, og det er ikke mulig å reforhandle med SMS-lån. Med vanlige «lønning lån» kan redusere risikoen ved å velge en lengre tid, eller reforhandle lånet uten ekstra kostnader hvis du får inn i økonomiske vanskeligheter.

TRENGER JEG EN INNTEKT FOR Å FÅ ET LÅN?

For de fleste lån så er det nødvendig å ha en inntekt til søknaden bør innvilges. Ut av alle typer lån som er tilgjengelige, er det bare lønning eller raske lån hvor det er en mulighet til å få et lån uten inntekt . Men å låne penger uten inntekt er ikke lett. Du må være i stand til å finne en utlåner som ikke gjør det et krav å ha en inntekt. Man kan ikke forvente å kunne låne noen betydelige summer. Den vanligste er at du kan låne SEK 1000 eller muligens 200 NOK uten inntekt.

For å få en usikret lån , må du likevel oppfylle noen krav. Ulike långivere har ulike forhold, men generelt er det disse kravene du må oppfylle:

 • 18 år
 • Ingen kreditt historie
 • Bosatt i Sverige i minst tre år
 • Svenske personnummer, bankkonto og mobilnummer

Hvis du oppfyller disse kriteriene, kan du ha en mulighet til å få et lån uten inntekt .

stop

HVORDAN KAN JEG FINNE ET LÅN UTEN KREDITTSJEKK?

De enkleste settene er å bruke vår sammenligning tjeneste. Deretter kan du enkelt finne långivere som tilbyr muligheten for sine låntakere å få et lån uten inntekt. Men du må være forberedt på at det er et stort antall slike långivere. Hvis du også ønsker å få et lån uten inntekt og interesse slik at det vil bli enda vanskeligere. For selv om det er mange långivere tilbyr rentefri lønning så det er ikke mange av dem som tilbyr muligheten for ikke å ha en inntekt.

Ved å gjøre bruk av vår sammenligning tjeneste, får du en mye bedre oversikt enn om du selv prøver å sammenligne ulike långivere. Vi samles stadig inn og sette relevant informasjon, og vi er også på jakt etter nye långivere tilbyr lån i alle dens former. Ved å gjøre bruk av vår sammenligning tjeneste, får du bare en mulighet til å enkelt sammenligne priser og kostnader som hver utlåner tar sine lån på dagen uten kredittsjekk.

 

KAN JEG FINNE ET LÅN UTEN INNTEKT OG BETALINGSMISLIGHOLD?

Hvis det i tillegg til mangel på inntekt har også dårlig kreditt, blir det svært vanskelig å finne et lån uten inntekt . For det er svært få långivere tilbyr lån uten inntekt og betalingsmislighold .

Det er alltid de långivere som tilbyr lønning tross betalingsmislighold, men lån på dagen uten kredittsjekk i kombinasjon med at låner har ingen inntekt. Derfor kan det være svært vanskelig å få denne type lån. Hvis bruken av vår sammenligning tjeneste, får du en oversikt over de få långivere som tilbyr dette. Det er imidlertid ikke sikkert at du får et lån gitt når det ikke er særlig kredittverdig hvis en har en inntekt og kreditthistorie.

TA ET LÅN UTEN INNTEKT ER IKKE ANBEFALT

Selv om det er långivere som godtar at du ikke har en inntekt, er det svært risikabelt å låne penger når du ikke har en inntekt til å betale tilbake lånet med. Det er en stor risiko for at det til slutt fører til håndheving service og det gjør ikke livet lettere. Mye av æren historie som folk få knyttet til å ta et lån de ikke har muligheten til å betale tilbake. Da bør du rett og slett unngå å ta noen lån i det hele tatt.

Risikoen er vanligvis for stor til å ta opp lån uten inntekt og tilgang til kreditt er svært begrenset.

 

SMS-lån uten UC

Hvis de siste dagene har behov for et ekstra lån de fleste långivere vil ta en titt på UC for å sikre at den som låner ikke har gjort for mange lån tidligere. Hvis du i stedet har brukt et annet selskap for kreditt ikke kan se dette ved UC, som kan være til nytte låner.

Instant lån uten UC

Det er veldig raskt og enkelt å få en lønning lån på dagen uten kredittsjekk, men man må ikke glemme at renten er vanligvis høyere når du tar bare et lån.

Usikret UC, svare direkte

Hvis du snakker om enten SMS eller lån på dagen uten kredittsjekk Instant lån uten UC kan forvente at det tar bare et par timer å få lån. Raskt og enkelt, rett og slett. Alt du trenger å gjøre er å sende en tekstmelding som sier informasjon som hvor mye du ønsker å låne og hvem du er.

Usikret UC, SEK 25 000

Noe som ikke alle vet er at du faktisk kan lån på dagen uten kredittsjekk opp til så mye som 25 000 med et lån uten UC. Dette kommer helt an på hvilken utlåner du snakke med.