Samle lån med et budsjett

Når du søker om et lån samling, er det lurt å starte med et budsjett. Skriv ned alle opptatt av inntekter og utgifter. Gjør klar kolonner for lån og kredittkostnader. Ta ut den månedlige merknader og avtaler for å se renter og gebyrer, og fullføre dem som egne poster. Dette gir deg en god oversikt over hvor pengene går, og kan også vise banken at du er i kontroll over din økonomi.

Det er mange verktøy som letter budsjettering, kanskje til og med gjøre det morsomt! Penn og papir eller et kontant tidsskrift med kolonner for dato, tekst, inntekter og utgifter. Hvis du har tilgang til Microsoft Excel, kan du velge et budsjett mal og bruke sum-funksjoner. Det er enda apps med ulike funksjoner for å hjelpe deg å holde orden på økonomien. På  Hey Forbruker  ‘s budsjett beregninger som vil hjelpe deg å beregne din økonomi.

Fortsett til budsjett estimat av Hey Forbruker

Effektiv rente er en prislapp på forbrukslån

Det er godt å forstå hva APR er. Det er en sammenlignende mål på prosentandelen viser kreditt faktiske kostnader, inkludert renter, etableringsgebyr, administrasjonsgebyr og eventuelle andre avgifter. Ved bruk av effektiv rente, sammenligne lån priser. Kanskje du vil bli overrasket, det lille «billig» lån kan, faktisk, en veldig dyre forbrukslån.

The Consumer Credit Act sier at april blir vist med et klart eksempel. På räknesnurran er en link som beskriver Direct Loan effektiv rente  Mer om renter og gebyrer .

Hvordan du søker om et lån samling gjøre

Når budsjettet er ferdig og du har talt opp lån og kreditter til en totalbeløpet (innløsningsbeløpet), kan du søke om direkte lån direkte på nettet. Her går vi gjennom hvordan du gjør dette. Start med å sjekke om du oppfyller våre grunnleggende krav for å søke om lån:

  • Er minst 20 år.
  • Fast ansatt.
  • Hvis ingen kreditt historie.
  • Er registrert i Sverige i minst tre år.
  • Har fast inntekt i Sverige tjeneste eller pensjonister.

Din lånesøknad trinn for trinn:

 1. Hvor mye du ønsker å låne
 2. Payback
 3. Klikk på «Jeg ønsker å løse andre lån»
 4. Innløsningskursen, dvs. den totale mengden av lån og kreditt
 5. Hvis du ønsker et lån beskyttelse forsikring
 6. Din personlige informasjon
 7. Din skatteinformasjon
 8. registrer co

 * Hotellavgift  kan bestå av leie eller gratis til en condominium forening, renter og amortisering på et boliglån samt elektrisitet, varme, vann og søppelrydding.

* Andre faste utgifter  er noen andre kostnader i tillegg til overnatting som du betaler hver måned.

En avgjørelse i løpet av minutter

Så snart vi mottar din søknad, en vanlig kredittsjekk. Du vil bli varslet i løpet av få minutter med informasjon om vilkårene og den faktiske renten. Hvis du har en medsøker øker sjansene for både å få lån innvilget, og vi kan tilby bedre betingelser.

Da de månedlige kostnadene i budsjettet.

Når du er fornøyd med avtalen du godtar det på e-signering med Mobile BankID. Du kan også få kontrakten i posten for å signere og sende den tilbake til oss. Pengene vil du motta innen 2-3 virkedager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *